Spela gratis på nätet – 2 sajter

shutterstock_199321853

Att spela på nätet har blivit en av de enklaste sakerna i världen. Du behöver bara knappa in ordet ”spel” i Google och se hundratusentals sidor att gå igenom. 

Vilka sajter som är roliga för alla är svårt att säga: ens spelsmak är lika individuell som en klädstil och filmval. Det beror helt på vilka andra typ av spel du gillar. Men dessa sajter brukar vara de populäraste alternativen för alla spelnördar där ute.

Big Fish Games

Lockar många spelar eftersom de har enkla spel som inte tar mycket plats på datorn och de är oftast väldigt vackra att titta på. Man får också provspela deras spel i en timme innan man väljer om man vill köpa dem eller inte. De har spel i flera kategorier där den populäraste är så kallade ”hidden object games” där du ska hitta olika saker i en bild och lösa pussel för att komma vidare i historien.

Freemiumsajter

Spel som låter dig komma åt all handling och innehåll brukar vara en freemiumsajt: allt är gratis men vill du ha specialföremål eller avancera snabbare och klättra i level, måste du betala med riktiga pengar. Ett av de största spelen heter World of Tanks men det finns liknande spel som också hantera mikrotransaktioner såsom jättespelet Destiny. De funderar på att börja med detta inom en snar framtid men oroa er inte, det är inte obligatorisk och för dem som vill fortsätta spela gratis förändras ingenting.