När ska vi få gå och se fotboll igen?

Något som har varit oerhört tråkigt under denna pandemi är att inte få se på sport live. Ja även musik och teater är ju något som drabbats hårt av Covid 19. Man kan ju undra när man ska få gå och se på fotboll igen live.

Så fort som förbudet hävs att gå på arenor och kunna se fotboll igen så kommer folk att vallfärda för att mätta och stilla sina behov. Det kanske inte spelar någon roll om det är ett knattelag eller någon stor klubb från Premier League som spelar så vill vi se fotboll live. Än så länge så får vi nöja oss att se på TV eller i datorn de matcher som spelas. Se till att skaffa dig den matchtröja för det lag som du håller på. Det är ju också restriktioner på hur många och vilka som kan samlas i hemmen så det kanske bara blir familjen som sitter och ser på matchen hemmavid.

Tids nog så kommer detta att förändras och vi hoppas nu på de vaccinationer som kommer att genomföras att de för den genomslagskraft som alla väntar på. Det gäller att vi håller ut tills det hela är över och vi mer eller mindre kan börja gå tillbaka till det normala. Vi behöver både sporten, musiken och kulturen. Livet blir så mycket roligare med live fotboll och musik och allt annat som gör att vi kan träffas och få uppleva saker tillsammans.