Inredningsbloggar

Alla älskar vi bloggar. Idag är bloggar stort, alla läser bloggar och många människor har egna bloggar. Idag tänkte vi lägga fokus på inredningsbloggar och lista våra favoriter just nu.

1. Living etc

Här är en blogg som alla som gillar inredning måste följa. en blogg som ständigt uppdaterar med de senaste trenderna, snygga och stilsäkra bilder samt många bra tips. Denna blogg andas lyx där fokus idag ligger på stilfull skandinavisk inredning i en kombination med en uns från andra inredningsstilar så som industriell inredning, New England inredning och lite funkis inredning.

2. Trendenser

Detta är en av de äldsta och mest lästa svenska inredningsbloggen. Antal besökare brukar ligga på drygt 80 000 besökare. Tjejen som driver denna blogg är Frida, en tjej som brinner för design och förutom bloggen även har ett månadsmagasin i samarbete med Bonnier. Förutom att blogga brukar även Frida sitta med i tv-soffan på TV4 nyhetsmorgon.  Bloggen uppdateras ständigt och här får man se stilfull design i det senaste inom inredning.