Använd profilkläder för att marknadsföra ert företag

En av de viktigaste fördelarna med att använda kläder för profilannonsering är mångsidigheten. Kläder kan bäras av anställda eller deltagare vid evenemang. Något som gör det till ett värdefullt verktyg för att öka varumärkets synlighet.

Den här typen av reklam är också användbar för att skapa en känsla av enhet och teamkänsla bland anställda, samt främja en positiv varumärkes-image för era kunder.

Varför ni ska använda profilkläder

En stor fördel som ni får med att använda kläder för profilreklam är en hög exponering. Kläder som halsdukar, jackor och kepsar bär vi offentligt. Vilket alltså innebär att ert företagsnamn och logga kommer att ses av ett stort antal av människor.

Om ett företag exempelvis förser sina anställda med huvtröjor med företagets logga på, kommer de anställda sedan bära huvtröjorna när de springer ärenden på stan eller går till gymmet.

På så sätt är profilkläder ett mycket kostnadseffektivt val av marknadsföring. Jämfört med andra former av reklam, är tryckning av logotyper och slogans på klädesplagg en relativt låg kostnad som ger er en hög avkastning på investeringen.

Beställ profilkläder online

Missa inte möjligheten att förstärka företagets varumärke med hjälp av profilkläder. Att beställa online är snabbt, enkelt och ger er ett stort urval av produkter att välja mellan. Beställ via nätet redan idag!